. Освен трева, какво друго може да се коси с косачка бчс? - Форум
Косачки BCS
Friday, 2024-04-19, 1:51 PM
MainSign UpLogin Welcome Guest | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Форум » Test category » Test forum » Освен трева, какво друго може да се коси с косачка бчс? (Приложения на косачките Пишете на кирилица!)
Освен трева, какво друго може да се коси с косачка бчс?
BCSDate: Thursday, 2014-03-13, 6:48 PM | Message # 1
Private
Group: Administrators
Messages: 14
Reputation: 0
Status: Offline
Обикновено самоходните палцови косачки се използват да косят трева, била тя гъста или висока, люцерна, - това в повечето случай. Широко приложение косачките намират, и при култури който за прибирането им се прибягва до косене например при билки като мента, маточина, лавандула, коприва и др./ подправки като чубрица, магданоз, копър и др. Приложението им в толкова области ги прави подходящи, устойчивоста към терена, високата проходимост, маневреност и не на последно място издръжливост. Приложение също намират в овощарството, лозарството и при някой други култури към който трябва да се почиства междуредието, като арония, малини, капини, шипка и др.Последните години залагаме на тези машини за почистване на високопланински терени било то с двуколка, триколка или четириколка, тези косачки доказаха че могат да окосят там където човек трудно може да се задържи без  котки за алпинисти.Важно е да се отбележи, че палцовият апарат щади природата (не унищожава растението) защото в планината не всичко е трева има и много билки животинки, който трябва да опазим и за идните поколения. Споделяйте и вашият опит какво друго може да се окоси с палцова косачка, какви тънкости използвате или питайте, заедно ще търсим отговори за по добро земеделие.
 
Форум » Test category » Test forum » Освен трева, какво друго може да се коси с косачка бчс? (Приложения на косачките Пишете на кирилица!)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024